пн-пт 9:00-21:00 +7 (495) 764-77-34 +7 (985) 359-19-68

Более 8 000
музыкальных пластинок
Оригинальная музыка - любые пластинки под заказ
Доставка по России


0 Ваша корзина пуста.
  • просмотры

    155

  • слушатели

    1

  • Pop/ Rock
  • Progressive Rock
  • Prog-Rock
  • Art Rock
  • Art Rock/ Experimental
  • Album Rock
  • Progressive Metal
  • Neo-Prog
  • Symphonic Rock
  • Acid Rock
The Tangent is a progressive rock group formed in 2002.

Новый выдающийся и бесподобный по красоте альбом британского прог-рок коллектива The Tangent "The Slow Rust Of Forgotten Machinery" в специальном делюксовом лимитированном подарочном издании на двойном 180-граммовом виниле с разворотом ( Gatefold), буклетом и оригинальным бонусным компакт-диском. Первое оригинальное лимитированное издание! Первый пресс на безупречной по качеству изготовления винила Optimal Media в Гамбурге ( все ЛУЧШИЕ мировые релизы печатают ТОЛЬКО здесь! ) Предложение крайне ограничено! Делаем предварительный резерв.

Британская прогрессив-рок-группа The Tangent, основанная в 2002 году клавишником и вокалистом Энди Тиллисоном (Andy Tillison), возвращается после двухлетнего перерыва с новым материалом, но все с тем же неизменным стилем, который позволил группе завоевать большое количество поклонников не только в Европе, но и в Америке, где они регулярно выступают с концертами. Обложка альбома создана знаменитым иллюстратором компании DC Comics Марком Бакингемом. Помимо уже известных участников коллектива - Andy Tillison, Jonas Reingold (Karmakanic), Luke Machin (Maschine), Theo Travis (коллаборации с Porcupine Tree и Дэвидом Гилмором), в записи альбом приняла участие новый член коллектива Мари-Ева де Готье (Maschine).

History.

Formation 2002.
Originally formed by keyboardists Andy Tillison and Sam Baine of Parallel or 90 Degrees and The Flower Kings' guitarist Roine Stolt, bassist Jonas Reingold, and drummer Zoltan Csörsz. The septet was completed by renowned saxophonist David Jackson of Van der Graaf Generator and multi-instrumentalist Guy Manning. The band was scheduled only to be a "one-off" project but has produced ten official studio albums and a number of live albums since.
The Tangent has had numerous changes in personnel resulting in Tillison being the only member to have been on all the recordings.

Live performances.
Since 2003 the band in its various forms has played concerts and festivals in the US, UK, Germany, The Netherlands, Sweden and France. Members of the band also occasionally appear as special guests on stage with other artists. On 13 February 2012 guitarist Luke Machin joined Pain of Salvation on stage at The Garage in London, England, playing on the song Kingdom of Loss.

Cover art.
The band had much of their cover art done by artist Ed Unitsky, who worked closely with the band when designing their album artwork. Ed has completed five album covers for The Tangent.
Cover artwork for the album Not as Good as the Book (2008) was created by French artist Antoine Ettori, for Down and Out in Paris and London (2009) by mbl graphics.

Personnel.

Current members:

Studio band from the latest release, "The Slow Rust of Forgotten Machinery" in 2017:

Andy Tillison (keyboards, guitars, drums, vocals)
Theo Travis (saxophones, flutes, clarinet)
Luke Machin (guitars, vocals)
Jonas Reingold (bass guitar, vocals)
Marie-Eve de Gaultier (keyboards, vocals)

Live band for touring in 2014:

Andy Tillison (keyboards, guitars, vocals)
Lalle Larsson (keyboards)
Luke Machin (guitars, vocals)
Jonas Reingold (bass guitar, vocals)
Morgan Ågren (drums)
Goran Edman (vocals)
Former members[edit]
Roine Stolt (guitars, vocals)
David Jackson (saxophone, flute)
Sam Baine (keyboards, piano, vocals)
Zoltan Csörsz (drums)
Krister Jonsson (guitars)
Jaime Salazar (drums)
Rikard Sjöblom (keyboards, vocals)
David Zackrisson (guitars)
Robert Hansen (bass guitar)
Magnus Östgren (drums)
Guy Manning (acoustic guitar, bouzouki, mandolin, keyboards, vocals)
Paul Burgess (drums)
Michael Gilbourne (drums)
Jonathan Barrett (bass guitar, vocals)
Nick Rickwood (drums)
Tony "Funkytoe" Latham (drums)
Dan Mash (bass guitar, vocals)
Dave Albone (drums)
Simon Albone (bass guitar)
Lindsay Frost (keyboards)
David Million (guitar)
Dan Watts (guitar)
Julie King (vocals)
Gavin Harrison (drums)
David Longdon (vocals)

Discography.

Studio albums:
The Music That Died Alone (2003)
The World That We Drive Through (2004)
A Place in the Queue (2006)
Not as Good as the Book (2008)
Down and Out in Paris and London (2009)
A Place on the Shelf (2009)
COMM (2011)
Le Sacre du Travail (2013)
L'Etagère du Travail (2013)
A Spark in the Aether (2015)
The Slow Rust of Forgotten Machinery (2017)

Live albums:
Pyramids and Stars (2005)
Going Off on One (2007)
Going Off on Two (2010)
London or Paris, Berlin or Southend-on-Sea (2012)
Популярные альбомы
Виниловые пластинки
CD-диски

Подписаться на e-mail рассылку:

Выберите рассылку

Социальные сети:

Служба поддержки:

с 9 00 до 21 00, кроме выходных.


+7 (495) 764-77-34, +7 (985) 359-19-68
Написать нам

Публичная оферта
Политика конфиденциальности

Наш адрес и рег. данные

© 2017-2018 MuzOn / Продвижение сайта fireseo.ru

Заказ в 1 клик